Kompiskortet

Umeå Teaterförening är ansluten till Kompiskortet. Det innebär att du med Kompiskort går två personer till priset av en på de föreställningar som listas upp nedan. För mer information om olika lokalers tillgänglighetsanpassning kontakta oss på e-post.

Kompiskortet är ett initiativ från Umeå kommun med syfte att skapa bättre förutsättningar för personer med olika funktionsvariationer att ta del av Umeås kultur-, idrotts- och fritidsutbud. Förhoppningen är att kortet ska göra det lättare att ta sig ut på olika aktiviteter då en vän kan följa med helt gratis.

Vi vill bidra till ett tillgängligare Umeå, därför är vi anslutna till Umeå kommuns Kompiskort!

Till följande föreställningar är du som har kompiskort välkommen med en vän som går in gratis:

Hot Brown Honey
- 13 september kl 19 / Idun, Umeå Folkets Hus
Klubb Fanny
– 26 september kl 19 / Studion, Umeå Folkets Hus
Carl-Einar Häckner – 6 oktober kl  19 / Idun, Umeå Folkets Hus
Leif
– 16 oktober kl 19 / Vävenscenen
Fauna
– 17 oktober kl 19 / Idun, Umeå Folkets Hus
När vi träffade varann – 22 oktober kl 19 / Ersboda Folkets Hus
När vi träffade varann – 23 oktober kl 19 / Studion, Umeå Folkets Hus
Några av oss – 24 oktober kl 19 / Vävenscenen
Klubb Fanny
– 31 oktober kl 19 / Studion, Umeå Folkets Hus
Polarfararna – 9 november kl 19 / Vävenscenen
Hairy Tales – 10 november kl 19 / Idun, Umeå Folkets Hus
Drone – 14 november kl 19 / Black Box, Norrlandsoperan
Shirley Valentine
– 15 november kl 19 / Idun, Umeå Folkets Hus
Klubb Fanny – 28 november kl 19 / Studion, Umeå Folkets Hus

*Förstå Världen – Möt radiokorrespondenterna – 26 september kl 18 / Idun, Umeå Folkets Hus

*Gratis oavsett men kan vara bra tips

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Läs mer om Kompiskortet och vilka fler arrangörer som är anslutna
Ansök om Kompiskortet - Du kan ansöka om ett Kompiskort om du är över 12 år, bor i Umeå kommun och har ett LSS-beslut.