Mammas Nya Kille

– ett kunskapslyft eller?
Allra sista föreställningen – intäkterna går till Musikhjälpen
94 slutsålda föreställningar för 45 000 besökare. Scenversionen av Mammas Nya Kille har tagit hela Sverige med storm. När det är det dags för de sista föreställningarna blir det i Umeå och på intima Vävenscenen. Intäkterna från den allra sista showen går till Musikhjälpen som i år sänds från Umeå.

Mammas Nya Kille sändes för första gången hösten 2005 och programmet utsågs 2008 av P3s lyssnare till det roligaste humorprogrammet genom tiderna. I scenversionen möter Bengt Strömbro, som klassföreståndare, sina välkända gäster i ett galet underhållande kunskapslyft. På schemat står Jättefortbildning med Thunder, Omskrivningshistoria med Job Andersson, Fixidèhistoria med Peter Nilsson, Ledarskapsinbillning med Kicki Tapper och Social disorientering med Lacken & Tråden, Medverkar gör även Patrik Larsson, Katla, Mangan, Jessica från Sunne, Agneta Fagerwall/Olsen, Lars Stenberg, Hans Melange, En förvirrad tjej, Hajpojken, Kaj & Maj Moränius, och många fler.

Vi syns i marschallens skugga. Amen…

När 15 – 16 december

Var Väven