Kultakausi - Strålande tider

Kultakausi
Riehakas komedia suomalaisuudesta!
Suomi juhlii satavuotista itsenäisyytään. Onko tämän päivän Suomikuva kateissa? Uutta "Suomibrändiä" lähdetään etsimään laivaristeilyn avulla. Löytyykö ruotsinlaivalta eväät uuteen kansalliseen kukoistukseen? Astu laivaan!
--
En komisk föreställning om en grupp människor på en resa mot sina drömmars land. Är gräset alltid grönare på andra sidan gränsen? Med på resan finns det några som längtar hem, några som längtar bort och ett gäng toppolitiker som jobbar på att få landet på fötter igen

I samarbete med Kajana stadsteater, Kemi stadsteater, Norrbottensteatern och Uleåborgs stadsteater. Föreställningen ingår i det officiella programmet för Finland 100 år.
--

När 15 september

Var Väven

Genre Teater