Hot Brown Honey

De har tagit världen med storm och ber inte om ursäkt för det. Hot Brown Honey går på knock och sticker ihjäl förut fattade meningar och svärmar för jämlikhet.

Det fullkomligt exploderar på scenen när det australiensiska kollektivet bakom Hot Brown Honey krossar stereotyper och peppar till förändring med sin girlpower. Här blandas burlesk, hiphop, circus och musik med bländande humor i en totalt kompromisslös show.

Från sin tron håller drottning MC Busty Beatz i festen och fyrar av feministiska sanningar mellan akterna. Blixtrande underhållning levereras med politiskt sting av de sex Honeys som tillsammans slåss mot makten.

Hot Brown Honey har mångfaldigt prisbelönats och spelat för utsålda hus på scener som operahuset i Sydney, Edinburgh Festival Fringe och Brisbane Festival. Nu kommer de till Sverige och Umeå!

Showen spelas på engelska och rekommenderas från 16 år.

PRESSKLIPP

Wow wow wow WOW! This show is fullpower female kick-ass gold. Theatre Press

Unapologetic, almost aggressively graceful and fabulously fierce… Theatre People

...brilliant mashup of music, dance and burlesque, all the while challenging your perceptions of gender, colour and privilege.
Rip it Up

Sassy, brilliantly clever and hilarious.
Au Review

A sensational challenge, rallying cry and emotional outburst that is as entertaining as it is powerful.
Peril Magazine

När 13 september

Var Idun, Umeå Folkets Hus

Åldersgräns Rekommenderas från 16 år