FANNY STAND UP

Hitta humorn i dig själv!

Fanny Stand Up är ett projekt hos Umeå Teaterförening som vill bygga en stand up-scen i norra Norrland med fokus på jämställdhet, mångfald och kvalitet.

Projektets mål är att personer som inte fått möjlighet att synas i humorsammanhang ska få testa på att entra stand up-scenen tillsammans med etablerade komiker. Projektet innefattar kurser och stand up-klubbar på en mängd orter i Norrbotten och Västerbotten samt en klubbverksamhet i Umeå. Med basen i Umeå skapar vi nätverk genom aktiviteter runt om i landet.

Deltar du i en av våra kurser får du professionell hjälp med att våga kliva fram och ta plats. Du får lära dig grunderna i stand up och tillsammans med andra kursdeltagare utforskar vi vad som är roligt och hur du kan hitta humorn i dig själv. Det krävs inga förkunskaper eller tidigare erfarenheter! Som coach får du en erfaren komiker, vid namn Tora Larsson, som guidar dig genom stand upens regler och konster.

Fanny Stand Ups kommande evenemang

NYBÖRJARKURS - SKELLEFTEÅ

KLUBB FANNY POP UP - SKELLEFTEÅ

KLUBB FANNY

Mer info inom kort

Som medlem i Umeå Teaterförening har du alltid rabatt på våra stand up-klubbar - Bli medlem idag!

Hemsida www.fannystandup.com
Facebook https://www.facebook.com/Fannystandup