Lunch- / middagsteater - Vemodiga vulkanutbrott

Teater på maten, tack!

Vad gör lunch- och middagsteaterföreställningarna så populära? God mat, glödande musik, och grym publikkontakt? Eller är det för att berättandet står i centrum? Allt detta ryms i de pärlor som ligger framför oss. Varsågoda, låt er väl smaka.

En biljett till Vemodiga vulkanutbrott blir kanske årets bästa julklapp med tanke på reaktionerna efter vårens spelningar. Svensk mästare i poetry slam möter Umeås eget balkanband i en intim föreställning där dikternas kärvhet, kärlek och humor varvas med romantiska sånger från Östeuropa.

Solja Krapu är estradpoet med intensiv scennärvaro. I hennes dikter får vardagens trivialiteter belysa livets stora frågor – frysta ärtor, busschaufförer och lånade tröjor berättar om livet, kärleken och döden. Partybandet Mullin Mallin, som vanligtvis får bröllopsgäster att dansa sig svettiga framåt småtimmarna, tämjer i Vemodiga vulkanutbrott lågorna men behåller glöden i mötet med poesin.

Teater + varmrätt, sallad, bröd, kaffe, chokladbit 220-240 kr.

Föreställningar
21, 22 januari 2019 kl 12.00, lunchservering kl 11.20
22 januari kl 18.00, middagsservering kl 17.20 (Baren är öppen)
Dörrarna öppnas 1 timme före show.

Ange om du vill ha särskild kost vid boknings-/köptillfället.
Hörhjälpmedel finns.

När 21 – 22 januari