Live på Bio - Adriana Lecouvreur

Direktsänt från Met, Bolsjoj och Kungliga Operan

Fantastisk musik, stora känslor, underbara röster och praktfull scenografi. Superstjärnor i sina paradroller eller i nya utmaningar. Direktsänd opera och balett från New York, Moskva och Stockholm.

Anna Netrebko sjunger för första gången på Met titelrollen i Adriana Lecouvreur. Operan handlar om den stora 1700-talsskådespelerskan Adriana Lecouvreur som blir kär i krigarhjälten Maurizio, spelad av Piotr Beczała. Handlingen är delvis förlagd till en fungerande kopia av en barockteater.

Föreställningen textas på svenska.

Biljettpris: 275 kr, Scenpass eller medlem i Norrlandsoperans vänner 235 kr, student 190 kr. Priset inkluderar kaffe med kaka. Fri garderob. Förköp: Biljettcentrum.com. Biljetter som köps på plats inför föreställningen 300 kr.

Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.

När 12 januari

Var Miklagård, Umeå Folkets Hus

Genre Live på Bio, Opera

Längd 3 timmar, 55 min (Paus)

Arrangör Umeå Folkets Hus, Norrlandsoperans vänner & Umeå Teaterförening

Dirigent Gianandrea Noseda
Regi Sir David McVicar
Scenografi Charles Edwards
Kostym Brigitte Reiffenstuel
I rollerna Anna Netrebko, Anita Rachvelishvili, Piotr Beczala, Carlo Bosi, Ambrogio Maestri, Maurizio Muraro m fl.

lördag 12 januari

kl 19:00 - Miklagård, Umeå Folkets Hus