Kulturkompis

Skaffa vänner genom kultur!
Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger asylsökande/nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans. Självklart är Umeå Teaterförening din kulturkompis!
De föreställningar som ingår i vårt Kulturkompisutbud är "språklöst" eller kan förstås även om man inte pratar svenska. Undantaget är Var är mitt hem? som utförs på svenska, en stark föreställning om skådespelarens egen flykt till Sverige, således ett perfekt tillfälle att öva på svenskan!

KULTURKOMPISAR
27 september Bernardas hus
8 - 9 oktober New Circus: Kinema [FIN]
31 oktober Minor Miracles [magic]
24 november Var är mitt hem? [svenskt tal]

SÅ HÄR GÅR DET TILL
Maila meta@umeateaterforening.se och berättar vad ni vill gå på. Ni får bekräftelse via mail. Ni visar upp kulturkompispasset när ni hämtar biljetterna på Biljettcentrum. Antalet biljetter är begränsade. Hjärtligt välkomna!

VILL DU BLI KULTURKOMPIS?
Kulturkompis drivs av Studieförbundet Bilda i Umeå. Här anmäler du dig för att bli en kompis! www.kulturkompis.nu/umea
--
Kulturkompisar går ju gratis, men det är smart att ändå bli medlem! Det lönar sig...

När 27 september – 24 november