Klubb Fanny

Klubb Fanny är stand up-klubben där nya stjärnskott uppträder tillsammans med landets roligaste komiker. Med sin bas i Umeå och pop up-klubbar i hela norra Norrland är Klubb Fanny en turnerande scen av hög kvalité som verkar för att stand up ska få fäste i landets nordligaste delar.

Marika Carlsson headlinar Klubb Fanny!
Som en av våra mest folkkära komiker berättar Marika Carlsson historier från sitt liv i sin stand up. Hon är varm, engagerande och energisk på scen men lyckas ändå skapa debatt och kontrovers genom de ämnen hon tacklar. Hennes självbiografiska föreställning En negers uppväxt sågs av drygt 700 000 tittare på SVT Play och blev, förutom kritikerrosad, både anmäld och friad för hets mot folkgrupp hos Justitiekanslern och Pressombudsmannen.

Marika Carlsson utsågs 2006 och 2012 till Årets kvinnliga komiker vid Svenska Stand up-galan och är känd från bland annat Parlamentet, Stockholm Live och 100% i TV4. Marika Carlsson kan höras varje fredag i radioprogrammet Marika i P4 och kan ses i Bäst i Test på SVT.

Dessutom uppträder lokala komiker, några för första gången och stämningen hålls på topp av vår DJ. Kvällen leds som vanligt av Elvira Lander och Tora Larsson.

Insläpp 19.00
Showstart 20.00 (Kom i god tid!)
Vi bjuder på garderoben!

31 oktober / Studion, Umeå Folkets Hus
1 november / Hotell Toppen, Storuman
2 november / Stadskällaren, Lycksele

VILL DU PROVA PÅ STAND UP?
Visste du att Fanny Stand Up också har workshops? Ingen förkunskap krävs! Anmäl dig här!

När 31 oktober – 2 november

Var Studion, Umeå Folkets Hus