Dilan och Moas Initiativ För Psykisk Hälsa

SVT-aktuella humorduon Dilan och Moa kommer till Klubb Fanny i Umeå med sin nyskrivna scenföreställning den 12 december!

Succéhumorduon Dilan och Moa stod på toppen av sin karriär; ny TV-serie, slutsålda föreställningar, poddmiljarder, champagne och lyxresor. Men en dag förändrades allt, när de förstod att de var i riskzonen för psykisk ohälsa. För att fortsätta må sinnessjukt bra tog de Initiativ För Psykisk Hälsa, något de nu bjuder in allmänheten att ta del av. Vare sig du är djupt deprimerad eller mår lika bra som Dilan och Moa är du varmt välkommen in!"

Dilan och Moas initiativ för psykisk hälsa består av två akter samt en paus på 20 minuter och kommer spelas runt om i Sverige vintern 2018! Detta är duons tredje egenskrivna scenföreställning.

Se Dilan och Moas TV-serie här: https://www.svtplay.se/video/19632612/dilan-och-moa/dilan-och-moa-sasong-1-samlevnad?start=auto

Föreställningen gästar standup-klubben Klubb Fanny som ingår i det större projektet Fanny Stand Up hos Umeå Teaterförening. Läs mer om oss här: www.fannystandup.com .

När 12 december

Var Studion, Umeå Folkets Hus

Pris 200 kr

Genre Humor, Klubb, Stand-up

Längd 2 timmar (Paus)

Arrangör Fanny Stand Up, Umeå Teaterförening

Dilan Apak och Moa Lundqvist.

onsdag 12 december

kl 19:30 - Studion, Umeå Folkets Hus