Det politiska spelet

Sveriges Radios succépodd "Det politiska spelet" gästar Umeå för att spela in ett avsnitt inför (förhoppningsvis) fulla läktare!

Funderar du också på hur svensk inrikespolitik egentligen fungerar, eller varför vissa frågor plötsligt letar sig upp på dagordningen? Älskar du kuriösa detaljer och utvikningar som får dig att känna dig smartare än dina vänner? Vill du samtidigt ha roligt på kuppen?

Då får du inte missa när programledaren Henrik Torehammar tillsammans med Ekots politiska kommentatorer Tomas Ramberg och Fredrik Furtenbach samt Svenska Dagbladets politikreporter Annie Reuterskiöld tar tempen på dagsaktuella händelser och sätter tänderna i eviga politiska debatter.
Här kan du lyssna på tidigare avsnitt:
-------------
PLATS: Ljusgården, Lärarutbildningshuset, Umeå universitet
TID: 17 maj, klockan 12-13
KOSTNAD: Gratis
Det här är ett arrangemang av Kultur på campus i samarbete med Umeå studentkår - Umeå Student UnionUtrikespolitiska föreningen Umeå och Umeå Teaterförening.

När 17 maj

Var Lärarutbildningshuset, Umeå Universitet

Genre Ord

Längd ca 1 timma

Arrangör Kultur på campus, Umeå studentkår, Utrikespolitiska föreningen Umeå och Umeå Teaterförening.

Programledare Henrik Torehammar
Politiska kommentatorer Ekot Tomas Ramberg och Fredrik Furtenbach