Alla är sämst - Efterfest

Turnéavslut för Alkberg kräver en efterfest!

Vi bjuder in till fest efter den hyllade turnén Alla är sämst med den norrländska artisten Mattias Alkberg! Musikföreställningens sista stopp är 15/12 på Väven i Umeå och kommer att avslutas med DJ och livemusik av Wolfrunner och Indiekid Aurelia på Gotthards krog.

Den första DJ:n börjar spela efter konsertavslut vid 21.30, med andra ord ett perfekt läge att gå direkt från konserten till Gotthards krog. Det är fri entré för alla, ni som inte varit på konserten är alltså också varmt välkomna!

WOLFRUNNER (Patrik Backlund)
Den skygga vargen som sällan släpper inspelat material men som live släpper fram värme, mörker och närhet. Genom nervösa viskningar till själsdjupa rop drar han in dig till Wolfrunners värld med sin röst och elgitarr.

INDIEKID AURELIA
Indiekid Aurelia har genom sin förening av postrock och indiepop hittat hem i sitt sound. Det är svårt att missta gruppen för något annat med de gripande texterna och medryckande melodier som gärna sätter sig i huvudet. Från att länge varit ett uppskattat liveband med en snabbt växande publik har nu bandet släppt sitt efterlängtade debutalbum Meteorologen. Skivan har blivit väl mottagen av publiken och beskrivs bl.a. av HYMN såhär: “låtar fyllda med poetiska känslouttryck och melankoliska tongångar, med lika delar gitarrpop som postrock.

Länk till Alla är sämst:

Gratis!
Gotthards krog, Umeå

När 15 december

Var Gotthards krog

Åldersgräns 18+

Genre Musik

Längd 3 timmar och 30 minuter

Arrangör Umeå Teaterförening, Humlan, Gotthards krog, U&Me Hotel, Umeå Kommun, Program i Väven

Wolfrunner
Indiekid Aurelia