Close

You're being redirected to Ticnet

We hope the booking went well!

Your browser is blocking pop ups

Open in browser

Mammas Nya Kille - firar jul på måfå

** OBS! Extra föreställning söndag 18 november kl 14.00! **

Göm chokladasken, förankra julgranen i taket, dubbelkolla att du har jordfelsbrytare och glöm levande ljus för nu plingar det på dörren, Mammas Nya kille firar jul på måfå. Premiär 16 november i Umeå.

När Mammas Nya Kille firar jul sker det planlöst och bland de ogenomtänkta julfirarna hittar vi en skönsjungande Markko, en slumpstyrd Mirjo, en julilsken Lars Stenberg, en moraliserande Shanti, en oefterhärmlig Thunder, en soltörstande Jessica och en Katla som trippar fram på tårna och många fler. 

- Det känns jättekul att få stå på scenen igen och bjuda vår fina publik på något oväntat, säger Olof Wretling på en sprakig linje någonstans utanför Robertsfors, när vi når honom tjuvhuggandes en julgran redan i augusti, lite på måfå.

Efter publiksuccén Ett Kunskapslyft som sågs av 45 000 besökare återvänder Bengt Strömbro och det egensinniga persongalleriet till scenen. Mammas nya Kille - firar jul på måfå är en schwanigt rolig och oberäknelig julföreställning som tar julfirandet till en ny nivå.

Mammas Nya Kille sändes för första gången hösten 2005 och programmet utsågs 2008 av P3:s lyssnare till det roligaste humorprogrammet genom tiderna. Programmet har belönats med Svenska Podradiopriset i kategorierna ”Bästa svenska kanal” och ”Bästa humorkanal” och nominerats till Stora Radiopriset två gånger. I sommar kunde vi höra Mammas nya Kille i Sveriges Radio P4. 

Mammas Nya Kille - firar jul på måfå spelas under november och december i Umeå, Luleå, Skellefteå, Gävle och på Södra Teatern i Stockholm.

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.

When 16 November – 29 December

Where Aula Nordica / Umeå Folkets Hus

Price 455 - 495 kr

Genre , Comedy, Show, Theater

Length ca 90 min

Organizer Mammas Nya Kille, Umeå Teaterförening

Medverkande Sven Björklund, Mattias Fransson, Bengt Strömbro, Olof Wretling, Sofia Wretling
Scenografi
 Frederic Eklöf/Niklas Rudolfsson
Attributmakare Jacob Peterson
Nyskriven musik Per Nordmark

Sunday 18 November

14:00 - Aula Nordica -- Extraföreställning

Thursday 27 December

19:00 - Idun, Umeå Folkets Hus

Friday 28 December

19:00 - Idun, Umeå Folkets Hus

Saturday 29 December

16:00 - Idun, Umeå Folkets Hus

Saturday 29 December

19:00 - Idun, Umeå Folkets Hus

Prices

Ordinarie: 495 kr

Scenpass: 455 kr

Student: 455 kr

Ungdom: 455 kr

No events matched entered search criteria.